sunrider 

Sunrider Producten

Het belangrijkste product is een optimale levensstijl. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een paar producten inpassen in je dagelijkse eet- en verzorgingspatroon en gaan ervaren wat dit voor verschil maakt voor je vitaliteit en welzijn.

De kruidenproducten die dr. Chen heeft ontwikkeld vormen hiervoor de basis. Deze producten zijn gericht op een optimale verzorging van zowel de binnenkant als de buitenkant van het lichaam. Zij zijn het resultaat van een uniek samenspel van oude Chinese wijsheid en hedendaagse schone technologie en bestaan uit combinaties van kruiden, die zijn verbouwd, gedroogd, opgeslagen en verwerkt onder zeer strikte hygiënische voorwaarden.

Via een uniek extractieproces wordt 4 tot 7 kilo kruiden geconcentreerd tot 1 kilo eindproduct. In de nieuwste producten, zoals in Bella, speciaal voor vrouwen in de overgang, worden de kruiden zelfs 40 x geconcentreerd om tot het beste resultaat te komen.

In het hele productieproces worden nergens chemicaliën, smaak- en kleurstoffen, conserveringsmiddelen of dierlijke producten gebruikt. De verpakkingen zijn zoveel mogelijk biologisch afbreekbaar.

Sunrider biedt de hoogste kwaliteit zuivere en veilige producten die het lichaam van binnen en van buiten reinigen, voeden en helpen regenereren.

kijk voor meer informatie op www.sunrider.com of www.debestekruidenvoeding.com